Geplaatst op Geef een reactie

El Mundo Fantasia – een fantastische wereld

In het verre zuiden van Limburg was er begin juli iets bijzonders aan de hand. In het park Mondo Verde zvond het festival El Mundo Fantasia plaats. Een uniek festival, want we hebben nergens meegemaakt dat we tegenover tijgers stonden met onze kraam.

Naast diverse dieren zijn er attracties te vinden en mooie tuinen. Echt een unieke combinatie.

Het festival zelf was erg gezellig met fantasy, cosplay en steampunk. Verspreid over het park waren kampementen en pleintjes met kramen te vinden. We zagen prachtige kostuums, er was muziek en all-you-can eat snacks. En dat alles in een sprookjesachtige omgeving. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *