Geplaatst op 2 Reacties

Nieuw avontuur: winkel opent zaterdag 19 januari

Voor Faery Goods was 2018 een mooi jaar. We hebben veel festivals bezocht en het daar erg druk mee gehad (naast onze vaste banen). En nu staat er een nieuw avontuur voor de deur: een eigen winkel. We hebben dit jaar tijdelijk een winkel in beheer. Een prachtige kans om onze spullen in een winkel te verkopen, naast de festivals en markten.

Op zaterdag 19 januari is de grote opening, op bijna alles krijgt u deze dag korting. We openen om 11 uur en sluiten om 17 uur. De hele dag kunt een genieten van een hapje en een drankje om de opening te vieren. Het adres is Haarstraat 7 in Gorinchem. Hopelijk tot snel!

2 gedachten over “Nieuw avontuur: winkel opent zaterdag 19 januari

  1. Wat een mooie site, pand en spulletjes guys! Heel veel succes ermee en als ik ondanks mijn handicaps een beetje kan helpen, laat maar weten. Als het geen haast heeft lukt het me wel. Trots op jullie! Dikke knuffel!

    Gr. Eric

    1. Dank je wel! Kom je binnenkort een keertje buurten? Dan hebben we het erover. Lijkt ons super als je iets moois wilt creëren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *