Geplaatst op 1 Reactie

We zijn open!

Afgelopen zaterdag was de opening van onze winkel. Veel familie en vrienden, mensen die berichten in de (sociale) media had gezien, en passanten bezochten de opening. Er was wat te drinken en eten gedurende de hele dag, waaronder deze prachtige taart.

We hadden een superfijne dag en willen alle bezoekers daarvoor bedanken! We zijn vanaf nu elke dinsdag, donderdag (incl koopavond), zaterdag en koopzondag geopend. Alleen in de zomer zullen we in het weekend gesloten zijn als we op een festival staan. De data zijn te vinden in de agenda.

1 gedachte over “We zijn open!

  1. Misschien iets om mee op de Batenburgse dag te gaan staan 😉

    Gr. Eric
    (Cursus Runen lezen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *