Welkom bij Faery Goods. Dé aanbieder van fantasy en fairy artikelen als fairy huizen, fairy deuren, draken, eenhoorns, fairies en vele fairy garden accessoires. Ook verkopen we Warhammer producten van Games Workshop. Bekijk onze facebookpagina voor het actuele nieuws en eventuele actie. Als je ons liket kun je alle ontwikkelingen volgen.

Fairy huizen zijn kleine huizen voor elfen, feeën en andere kleine wezens. Fairy deuren zijn kleine deuren die een toegangspoort zijn tussen onze wereld en die van de natuurwezens. Lees hier verder over de fairy huizen en fairy deuren, of klik onderaan de pagina op een categorie om een beter beeld te krijgen van alle mooie spullen die je bij ons kunt kopen.

Ook staan we regelmatig op festivals. Kijk voor alle activiteiten op onze Agenda of facebookpagina.

Wij zijn Kevin en Jolanda, liefhebbers van Engeland, Schotland en Ierland, en van fantasy. Lees meer op de pagina Over Ons.

 • positive review  Snelle reactie en levering en hele fijne service!

  Michelle Smit Avatar Michelle Smit
  11/04/2019
 • positive review  wat een geweldig leuk winkeltje, met magische mooie spullen. Er is ontzettend veel keus....en die keus is best lastig want ze hebben gewoon veel leuke dingetjes.

  Alexandra Pikaar Boom Avatar Alexandra Pikaar Boom
  19/01/2019
 • positive review  leuke mensen leuke spulletjes voor jong en oud mijn vriendin vanavond blij gemaakt met vleermuis windhanger was er zeer blij mee goede kwaliteit top

  Van De Belt Dave Avatar Van De Belt Dave
  21/10/2018
 • positive review  Leuke spullen en goeie site. Aan te bevelen!

  Tanja Visser Avatar Tanja Visser
  13/08/2018
 • 5 star review  Wat een prachtige draakje is het, die ik bij jullie heb gewonnen. Hij heeft een heel mooi plekje gekregen � Enorm lief dat je de moeite hebt genomen om hem langs te brengen, echt top !!!

  Alexandra JM Schröder Avatar Alexandra JM Schröder
  31/05/2018
 • 5 star review  Snelle service en mooie en kwalitatief goede producten. ��

  Celesta Bonnet Avatar Celesta Bonnet
  28/04/2018

Bestsellers